Награде и дипломе

Светоскавске награде 2016.

Руководство ОШ „Синиша Јанић“ , у складу са Правилником о награђивању ученика и запослених и са материјалним могућностима школе, сваке године, поводом дана школе, 14. октобра, награђује најбоље ученике, победнике на ликовном и литерарном конкурсу поводом Дечје недеље и победнике  традиционалног школског квиза „Свезналице“. Том приликом, на свечаној седници, директор школе уручује посебну награду и диплому Ђаку генерације за предходну школску годину, а са председницима синдикалних организација уприличи опроштајни пријем за колеге које су предходне године отишле у пензију.

Такође, поводом прославе школске славе “Светог Саве”, сваке године, директор школе награђује све ученике и наставнике који су у претходној школској години изборили пласман на највиши ниво такмичења.

12

3

4

Светоскавске награде 2013.

nagrade20131

nagrade20132

Поводом школске славе „Светог Саве“ директор школе награђује све ученике, учеснике регионалниг и републичких такмичења у предходној години као и њихове наставнике пригодним поклонима. Истовремено, директор школе награђује и најбоље ученике, победнике на ликовним и литерарним конкурсима на тему светосавља. Као знак посебне захвалности, директор школе истом приликом, уручује посебне награде запосленима који су у предходној години или током целокупне каријере постигли запажени допринос у афирмацији рада школе.

nagrade20133

nagrade20134

nagrade20135

nagrade20136

nagrade20137

На крају школске године, 28. Јуна, након подела сведочанстава и књижица, директор школе организује посебан пријем за све вуковце , учеснике републичких такмичења завршног разреда и за њихове родитеље. Том приликом свим ученицима и њиховим родитељима честита на постигнутим резултатима а ученицима пожели много успеха у наредном школовању и подели им пеигодне поклоне.

nagrade20138

ОШ "Синиша Јанић" © 2015 bdizajn